Apparaten en Accessoires
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Radieschen200 g
-
Äpfel säuerlich, geviertelt180 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Camembert in Stücken (2 cm)375 g
-
Doppelrahm-Frischkäse Molke abgegossen150 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen3 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
900 kJ /
215 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10min
Hüttenschmaus
5min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Avocado-Orangen-Butter
10min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10min
Flammkuchendip
10min
Radieschen-Dip
10min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min
Fleischsalat
10min
Curry-Nuss-Aufstrich
20min
Hirten-Aufstrich
10min