Apparaten en Accessoires
Zwiebel-Roggen-Brot
Voorbereiding 25min
Totaal 4u.
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Zwiebeln halbiert300 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Salz2 ¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Roggen300 g
-
Weizenmehl Type 1050300 g
-
Kümmel (optioneel)1 EL
-
Sauerteig (Vollkorn- oder Natursauerteig)50 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Honig1 TL
-
Wasser450 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
537 kJ /
128 kcal
Vetten
2 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backt mehr Brot!
12 recepten
Duitsland
Duitsland