![Zwiebel-Roggen-Brot Zwiebel-Roggen-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F04E350-E695-477F-9017-A71DFFD5A487/Derivates/56D210EE-D09A-4316-83F2-DD40D25DF2F9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 ¼ TL Salz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 300 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 1050
- 1 EL Kümmel (optioneel)
- 50 g Sauerteig (Vollkorn- oder Natursauerteig)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Honig
- 450 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 537 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roggenmischbrot
1h 15min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Dunkles Landbrot
3h
Bierbrot
2 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Sesambrot
2 Std.
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Dinkel-Hafer-Brot
1 godz. 10 min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Dunkles Landbrot
4h