Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Roggenmehl Type 1150
- 75 g Sauerteig, flüssig, Fertigprodukt (z.B. von Seitenbacher)
- 420 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- 3 TL Brotgewürz (nach Geschmack), gemahlen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 175 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Gewürz-Brot
1sa 30 dk
Bierbrot
2h
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Dunkles Landbrot
4 godz.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1sa 30 dk
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Zwiebelbaguettes
3h
Bierbrot
2h
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min