Apparaten en Accessoires
Apfel-Zwiebel-Brot
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 20min
16 Scheiben
Ingrediënten
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Wasser300 g
-
Roggenmehl Type 1150500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Apfel (ca. 150 g), geviertelt1
-
Olivenöl30 g
-
Senfkörner3 TL
-
Estragon, getrocknet2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
554 kJ /
132 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Bierbrot
2u.
Tomatenbrot
1u. 35min
Leinsamenbrot
1u. 30min
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1u.
Stangenbrot mit Schafskäse
1u. 25min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1u. 30min
Scharfes Kräuterbrot
2u.
Zwiebel-Roggen-Brot
4u.
Dinkel-Hafer-Brot
1u. 10min
Prötzeler Roggenbrot
1u. 20min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1u. 45min
Kürbiskernbrot
3u. 30min