Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen
- 300 g Dinkel
- 50 g Roggen
- 450 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Prise Zucker
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 10 g Essig
- 1 ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 518 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Landbrot Backhausart
2 Std.
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Sesambrot
2 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Dinkelbrot
1 godz. 30 min
Dinkel-Hafer-Brot
1 Std. 10 Min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Vollwertbrot
2h 20min