![Kürbiskernbrot Kürbiskernbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6fe69634-7819-47f8-9710-3f8bbd22b992/Derivates/6db532cd-6190-4d9e-908e-0b8ad59c105e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen
- 300 g Dinkel
- 50 g Roggen
- 450 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Prise Zucker
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 10 g Essig
- 1 ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 518 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Landbrot Backhausart
2h
Dinkelbrot
1h 30min
Möhren-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Leinsamenbrot
1h 30min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Walnussbrot
2h 40min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Sonnenblumenbrot
1u. 20min
Prötzeler Roggenbrot
1u. 20min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30min
Roggenmischbrot
1h 15 min
Vollwertbrot
2h 20min