Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Dinkel
- 230 g Wasser, lauwarm, und etwas mehr zum Einweichen
- 400 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 294 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Landbrot Backhausart
2 Std.
Kürbiskernbrot
3 Std. 30 Min
Dinkelbrot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Hafer-Brot
1 Std. 10 Min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Joghurtbrot
2 Std.
Sonnenblumenbrot
1 Std. 20 Min
Vitalbrot
1 Std. 10 Min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Vollwertbrot
2u. 20min
Roggenmischbrot
1h 15min