Apparaten en Accessoires
Vollkorneck
Voorbereiding 10min
Totaal 20u.
45 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggenkörner150 g
-
Dinkelkorn150 g
-
Weizenkörner400 g
-
Wasser700 g
-
Backferment Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)1 ½ TL
-
Sonnenblumenkerne60 g
-
Salz3 gestr. TL
-
Weizenmehl50 g
-
Butter zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
2 g
Calorieën
248 kJ /
59 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14u.
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Landbrot Backhausart
2u.
Dinkelkeimbrot
72u.
Vollkorn-Brötchen
2u.
Roggen-Dinkel-Brot
8u.
Astra-Schrippen
2u. 50min
Graubrot
2u.
Dinkel-Körner-Brötchen
2u.
Roggenmischbrot
1u. 15min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Dinkelbrot
1u. 30min