Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Roggenkörner
- 150 g Dinkelkorn
- 400 g Weizenkörner
- 700 g Wasser
- 1 ½ TL Backferment, Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 3 gestr. TL Salz
- 50 g Weizenmehl
- Butter zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 248 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Körnerbrötchen
2h 50min
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Dinkel-Körner-Brötchen
2 Std.
Sportler-Brot
3h 50min
Vollkornspitze
24h
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Vollwertbrot
2u. 20min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1 Std. 10 Min
Roggenmischbrot
1h 15min