![Dinkel-Hafer-Brot Dinkel-Hafer-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89500FEC-E506-411A-A977-B2C478923988/Derivates/6778AF02-E802-430D-81DD-1B2F6681270B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 450 g Dinkelkörner
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 1 Msp. Paprika rosenscharf
- 1 TL Kräuter der Provence
- 100 g Haferflocken, kernig
- 1 EL Zuckerrübensirup
- 300 g Naturjoghurt
- 100 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 530 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Dinkelbrot
1 Std. 30 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Möhren-Brot
1 godz. 40 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Sesambrot
2 Std.
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min