Apparaten en Accessoires
Dinkel-Hafer-Brot
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Dinkelkörner450 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl20 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Salz1 ½ TL
-
Paprika rosenscharf1 Msp.
-
Kräuter der Provence1 TL
-
Haferflocken kernig100 g
-
Zuckerrübensirup1 EL
-
Naturjoghurt300 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
6 g
Calorieën
530 kJ /
127 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
18 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sesambrot
2u.
Vollwertbrot
2u. 20min
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Leinsamenbrot
1u. 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1u. 30min
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1u. 15min
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min
Dinkel-Körner-Brötchen
2u.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1u. 30min
Dinkelbrot
1u. 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min