Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Weizen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 280 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Prise Zucker
- 250 g Weizenmehl Type 405
- 3 TL Salz
- 150 g Haselnüsse
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 488 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Kürbiskernbrot
3h 30min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2h
Walnussbrot
2ωρ. 40 λεπτ.
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Schwarzbrot
3 Std.
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Körnerbrot
1 godz. 40 min