![Skandinavisches Roggenbrot Skandinavisches Roggenbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d7080e43-3ea8-46e2-8d04-8be5d53ff821/Derivates/057e3137-7b10-49c2-8752-731bd92ef2a6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Roggenkörner
- 350 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 30 g Zucker
- 2 TL Trockenhefe
- 300 g Roggenmehl
- 100 g Weizenmehl Type 405
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 80 g Kürbiskerne
- 50 g Leinsamen
- 220 g Buttermilch
- 180 g dunkles Bier
- 30 g Honig
- 2 TL Salz
- 1 EL Haferflocken
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 866 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzbrot
3h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Möhren-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Sportler-Brot
3 Std. 50 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Bergisches Urbrot
17h
Sesambrot
2 Std.
Vollkornklotz
3h 30min
Dunkles Landbrot
4h
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 Std. 30 Min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min