![Hafer-Körner-Brot Hafer-Körner-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff9514b3-680d-4d3d-a731-7528c227ee3e/Derivates/21a9b96c-f253-4476-a97f-c31c7c701192.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quellstück
- 20 g Kürbiskerne
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 20 g Sesam
- 50 g Wasser
Brot und Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 200 g Hafer
- 400 g Wasser, kalt
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
-
10
g Zuckerrübensirup
of 10 g Honig - 300 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 100 g Roggen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 9862 kJ / 2357 kcal
- Eiwitten
- 98 g
- Koolhydraten
- 454 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 62.4 g
- Natrium
- 4739 mg
Alternatieve recepten
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15 min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Sesambrot
2 Std.
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min