![Roggenfladen aus Sauerteigansatz Roggenfladen aus Sauerteigansatz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90ADF526-666C-4634-AFC0-8E86B4AA7F42/Derivates/6A1192E1-A682-4F6F-A06F-17B334E39BF3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauerteig
- 5 geh. EL Roggenmehl Type 1150 oder Type 997
- 15 EL Wasser, lauwarm
Teigvermehrung
- 100 g Roggen
- 100 g Wasser, lauwarm
Brotteig
- 200 g Roggen
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 40 g Ahornsirup
- 2 TL Salz
- 1 TL Bockshornkleeblätter, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 300 g Wasser, lauwarm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1671 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Röggelchen für Halven Hahn
1 godz. 35 min
Topinambur-Dinkel-Brot
4h 30min
Bierbrot
2h
Bergisches Urbrot
17 Std.
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Roggen-Dinkel-Brot
8 godz.
Burgunderbrot
4h 30min
Dinkelkeimbrot
72 Std.
Waldstauden-Roggenbrot
23 godz. 30 min
Hafer-Körner-Brot
11h 40 min