Apparaten en Accessoires
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
Voorbereiding 15min
Totaal 102u.
4 Stück
Ingrediënten
Sauerteig
-
Roggenmehl Type 1150 oder Type 9975 geh. EL
-
Wasser lauwarm15 EL
Teigvermehrung
-
Roggen100 g
-
Wasser lauwarm100 g
Brotteig
-
Roggen200 g
-
Roggenmehl Type 1150200 g
-
Ahornsirup40 g
-
Salz2 TL
-
Bockshornkleeblätter, getrocknet1 TL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
-
Wasser lauwarm300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
11 g
Calorieën
1671 kJ /
399 kcal
Vetten
2 g
Vezels
13.3 g
Koolhydraten
83 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backt mehr Brot!
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14u. 30min
Sauerteigpulver
24u. 10min
Bauernbrot
16u. 15min
Roggensauerteig
96u. 20min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15u. 40min
Roggen-Dinkel-Brot
8u.
Oberländer
14u. 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16u. 45min
Kosaken-Doppelbrot
14u. 30min
Vinschgerl
14u.
Bergisches Urbrot
17u.
Hafer-Körner-Brot
11u. 40min