Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Roggenkörner
- 45 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, in feinen Streifen
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 360 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Bärlauchpaste
20min
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Dinkel-Bärlauchweckerl
1hod. 50min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Bierbrot
2 Std.
Bärlauchöl
15min
Bierbrot
2 Std.
Brennnesselfladen mit Schafkäse
2 Std. 20 Min
Bergisches Urbrot
17h
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min