Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gerste
- 100 g Dinkel
- 320 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Balsamico, dunkel
- 100 g Wasser, lauwarm
- 250 g Malzbier
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Bierbrot
2 Std.
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Dunkles Landbrot
3 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Graubrot
2 Std.