Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
-
500
g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bestreuen
of 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen - 2 geh. TL Salz
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum EInfetten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 503 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Knoblauchbaguettes
2h
Italienisches Weißbrot
1 Std. 10 Min
Zwiebelbrot mit Koriander
2 godz. 40 min
Gewürzbaguettes
1hod. 35min
Irisches Buttermilchbrot
45 min
Pfeffer-Brötchen
2h
Apfel-Zwiebel-Brot
2h 20 min
Bierbrot
2h
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Sesambrot
2h
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1h 45 min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.