![Sauerkraut-Stangenbrot Sauerkraut-Stangenbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE363E63-614B-4396-BD27-F11C44398C5E/Derivates/2CABF8D3-3CF4-4ACE-82A8-10A946B4D1CF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Mehl
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 250 g Wasser
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- 250 g Sauerkraut, abgetropft und ausgedrückt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3635 kJ / 868 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 180 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 15.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenbrot
2h
Käse-Zwiebel-Brote
1 Std. 20 Min
Dinkel-Grünkohl-Brot mit Mettwürstchen
2h 45 min
Stangenbrot mit Schafskäse
1h 25 min
Rote Brötchen aus dem Varoma®
2 Std. 10 Min
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Burgunderbrot
4h 30 min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102h
Dinkel-Kräuter-Kringel
2h
Apfel-Zwiebel-Brot
2 Std. 20 Min
Curry-Zwiebel-Baguette
3h
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1 Std. 45 Min