Burgunderbrot
TM5 TM6

Burgunderbrot

4.0 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g Roggenkörner
  • 650 g Burgunder Rotwein
  • 300 g Sauerteig, flüssig (z.B. von Seitenbacher)
  • 300 g Dinkelmehl Type 630
  • 2 TL Kümmel
  • 3 TL Salz
  • 15 g Backpulver
  • ½ TL brauner Zucker

Voeding
per 20 Scheiben
Calorieën
12273 kJ / 4904 kcal
Eiwitten
92 g
Koolhydraten
563 g
Vetten
14 g
Vezels
82.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten