Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Roggenkörner
- 650 g Burgunder Rotwein
- 300 g Sauerteig, flüssig (z.B. von Seitenbacher)
- 300 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Kümmel
- 3 TL Salz
- 15 g Backpulver
- ½ TL brauner Zucker
- Voeding
- per 20 Scheiben
- Calorieën
- 12273 kJ / 4904 kcal
- Eiwitten
- 92 g
- Koolhydraten
- 563 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 82.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Bierbrot
2 Std.
Sportler-Brot
3 Std. 50 Min
Dunkles Landbrot
3h
Sesambrot
2 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Bierbrot
2 Std.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min