Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Roggenkörner
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 gestr. EL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 Pck. Sauerteig-Extrakt (30 g)
- 350 g Bier, dunkel, zimmerwarm
- 25 g Zuckerrübensirup
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 486 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Bierbrot
2 godz.
Dunkles Landbrot
3 godz.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Landbrot Backhausart
1 godz. 40 min
Bauernbrot
2h 20min
Dunkles Landbrot
4 godz.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Roggenmischbrot
1h 15min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min