![Sportler-Brot Sportler-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50E5FA3E-0B90-420D-802D-0A39217B5144/Derivates/6F4ED86F-BC9F-482C-92F3-058AD969ED11.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 140 g Roggenkörner
- 140 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Pck. Trockenhefe
- 280 g Weizenmehl
- 70 g Sesam
- 70 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Apfelkraut
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Skandinavisches Roggenbrot
27u.
Schwarzbrot
3h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30 min
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Dinkel-Körner-Brot
2h 50min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Sesambrot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1h 30 min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Vollwertbrot
2u. 20min
Körnerbrot
1h 40 min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40 min