Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillepudding
- 900 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 45 g Zucker
Hefeteig für den Boden
- 120 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Eigelb
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Prisen Salz
Quarkcreme
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 225 g Zucker
- 1000 g Quark, 40% Fett
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
Guss und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
- 2 EL Speisestärke (10 g)
- Öl zum Bestreichen des Backpapiers
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1172 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honigkuchen
1sa
Mohnstollen
26 godz.
Kloster-Cremetorte
12 Std.
Eierschecke
6 godz. 30 min
Eierschecke
7 Std.
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10 godz. 45 min
Lausitzer Hefeplinsen
1 Std. 25 Min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 Std. 30 Min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1sa 30 dk
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Butter-Apfel-Kuchen
3h