Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Blatt weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 250 g Mascarpone
- 1 TL Zimt
- 250 g Magerquark
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Agavendicksaft
- 20 g Zitronensaft
- 8 Clementinen, die Schale mit der weißen Haut vollständig entfernt, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1786 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Honigmousse
3 Std. 45 Min
Panna Cotta
5h
Quark-Mousse
5h
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 Std. 45 Min
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min
Bayerische Creme
8h