Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Blatt weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 250 g Mascarpone
- 1 TL Zimt
- 250 g Magerquark
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Agavendicksaft
- 20 g Zitronensaft
- 8 Clementinen, die Schale mit der weißen Haut vollständig entfernt, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1786 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna Cotta
5 Std.
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Bayerische Creme
8 Std.
Schokoladenmousse marmoriert
8 godz. 35 min
Panna Cotta al caffè
5 Std.
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 Std. 45 Min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Quark-Mousse
5 Std.
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 Std.
Zimtmousse
5h 40min