Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 2 Eigelb
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 50 g Speisestärke
- 2 EL Wasser, eiskalt
Füllung und Verzierung
- 200 g Feigen, getrocknet, in groben Stücken
- 100 g Rotwein
- 50 g Orangensaft
- 40 g brauner Zucker
- 1 TL Lebkuchengewürz
- 3 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 283 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenschnecken
4 Std. 30 Min
Engadiner Walnusstörtchen
1 godz. 45 min
Latte-macchiato-Rolle
4h
Gewürz-Florentiner
1h 30min
Espresso-Sterne
4h
Pflaumenstreifen
3 Std.
Nougatwölkchen
3 godz. 20 min
Bienenstich-Taler
2 Std. 20 Min
Lebkuchen-Cantuccini
1h 30min
Linzer Weihnachtstorte
2h
Linzer Plätzchen
4h
Husarenkrapfen mit weißer Schoko-Ganache
1 Std.