Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apfelkompott
- 400 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Zucker
- 5 Safranfäden
Quark-Mousse und Fertigstellung
- 2 Blätter weiße Gelatine
- 40 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Wasser
- 250 g Magerquark
- 25 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g Löffelbiskuits
- 60 g Calvados
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2094 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokospudding
2h
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1 Std. 5 Min
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 Std.
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1h 50min
Quark-Mousse
5 Std.
Schoko-Grießflammeri
5 Std. 20 Min
Gratinierte Kirschen
30min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55 min
Apfel-Schmand-Torte
2h