Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 330 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Espresso-Bohnen
Teig und Fertigstellung
- 1 ½ EL Espressopulver, löslich, und etwas mehr zum Bestreuen
- 80 g Rumtopffrüchte, aus dem Glas, abgetropft, Saft aufgefangen, klein gewürfelt
- 100 g Mandeln
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 1 ½ EL Mehl
- 1 TL Backpulver
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 80 g Zucker
- 4 Eier (Kl. M), getrennt
- 2 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1354 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Zimt-Torte
1 Std. 30 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Donauwellen
2 godz. 30 min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 Std.
Mascarpone-Apfel-Torte
6 godz.
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1h 15 min
Nougat-Rehrücken
3 Std.
Nussecken
1 Std. 30 Min
Zwetschgen-Donauwelle
2 godz. 30 min
Bienenstich
3 Std.
Mokka-Blechkuchen
1 Std. 30 Min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 Std.