Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitboden
- 2 Eier, getrennt
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 50 g gehobelte Mandeln
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Dose Aprikosen (Abtropfgew. 475 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 998 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Erdbeersahnetorte
6h 30min
Käsekuchen
1 godz. 30 min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 Std. 15 Min
Erdbeer-Zitronen-Torte
5 Std.
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4 Std. 15 Min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1 Std. 10 Min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 Std. 20 Min
Apfel-Schmand-Torte
2 Std.
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1 godz.
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
Himbeer-Quark-Streusel
7h 20 min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 Std. 10 Min