Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Fenchel, klein (800 g)
- 500 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Schalotten
- 45 g Balsamico, hell
- 100 g Sahne
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 3 - 4 TL Honig, flüssig
- 12 Datteln, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 801 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Fenchelgemüse
30 Min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 Min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 Min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 Min
Marinierte Möhren
50 min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 Min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 Min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10 Min