Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Apfel, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 800 g Porree, davon 100 g in feinen Ringen (3 mm) und 700 g in breiten Ringen (1 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Prisen Muskat
- 500 g Wasser
- 500 g Milch
- 200 g Stremellachs
- 3 Prisen Piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlrabisuppe
30min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Kohlrabisuppe
35 Min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 Min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 Min
Endiviensalat-Suppe
35 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 Min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 Min