Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Hafer
- 600 g Mangold, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- ¼ TL Muskat
- 200 g Champignons, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Crème fraîche
- 50 g Weißwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 491 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Suppe
40 Min
Bärlauchcremesuppe
30min
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1ωρ. 30 λεπτ.
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Wirsing-Käse-Suppe
45 Min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 Min
Mangoldcremesuppe mit Hack
35 Min