Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Birnen (400 g), geviertelt
- 400 g Staudensellerie, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 Min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min