Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Crème fraîche
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Ei, hart gekocht, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Spargelragout
50min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30min
Garnelenklößchen-Suppe
20min
Spargel-Omelette
50min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Pasta-Bohnen-Salat
45min
Reissalat mit Spargel
1h