![Ei-Sauce zu gekochtem Spargel Ei-Sauce zu gekochtem Spargel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9BCB050C-814B-4836-ABCA-AB5B4E223B88/Derivates/4209C8A0-675B-45AC-BF9B-605B5820BF87.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Crème fraîche
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (2 mm), und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Ei, hart gekocht, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35min
Fenchelsalat
3u. 35min
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1u. 10min
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1h
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Putenbrust mit Gurkenreis
35min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Fenchelgemüse
30min
Krabbencocktail
30min
Spargel mit Bozner Sauce
1u. 25min