Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Zabaglione
15 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Klassische Zabaglione
15 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Safranmousse
2 Std. 15 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Zabaglione al Prosecco
15 min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40 Min
Würzige Aioli mit Sherry
40 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min