![Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0BDE62D7-1C8C-485D-9688-46490801C8EB/Derivates/5774BDE2-A815-42EB-85B3-74CAC2C271DC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Trauben-Chutney
25 Min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Zabaglione al Prosecco
15min