Apparaten en Accessoires
Paprikacreme
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
rote Spitzpaprika entkernt, in Stücken, etwas mehr für die Dekoration350 g
-
Melanzani in Stücken150 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl30 g
-
Sambal Oelek1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Paprikapulver, geräuchert (z.B. Pimentón de la vera)½ TL
-
brauner Zucker½ TL
-
Essig10 g
-
weiße Bohnen, aus der Dose100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
381 kJ /
91 kcal
Vetten
6 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pürees
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Pürees
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Champignoncreme
10min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1u. 20min
Kräuter-Tomatensauce
20min
Kräuter-Mayonnaise
10min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10min
Bohnen-Kräuter-Aufstrich
30min
Kidneybohnen-Aufstrich
10min
Petersilie-Chili-Pesto
10min
Grüner Hummus
10min
Tomatenpaste
30min
Paradeiser-Mandel-Dip
10min
Paprika-Feta-Creme
10min