Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g rote Spitzpaprika, entkernt, in Stücken, etwas mehr für die Dekoration
- 150 g Melanzani, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Sambal Oelek
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Paprikapulver, geräuchert (z.B. Pimentón de la vera)
- ½ TL brauner Zucker
- 10 g Essig
- 100 g weiße Bohnen, aus der Dose
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 381 kJ / 91 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Dip
50 min
Paprika-Dip
50 min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1 godz. 15 min
Tomatenpaste
30 min
Olivensauce
10 min
Kidneybohnen-Aufstrich
10 min
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1h 20 phút
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1h 20 phút
Kichererbsencreme
9小时 45 分钟
Artischocken-Tomaten-Dip
2 godz. 10 min
Bohnenpüree
10 min
Paradeiser-Mandel-Dip
10 min