Apparaten en Accessoires
Tomaten-Dukkha
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
14 Portionen
Ingrediënten
-
Pinienkerne100 g
-
Mandel, geschält50 g
-
Knoblauch, granuliert½ EL
-
bunte Pfefferkörner½ EL
-
Salz½ EL
-
Oregano, getrocknet1 ½ EL
-
Thymian, getrocknet1 ½ EL
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Wacholderbeeren2
-
getrocknete Tomaten, ohne Öl konserviert50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
312 kJ /
75 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Petersil-Walnuss-Pesto
35min
Jerk-Gewürz
5min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Tomatenketchup
1u. 20min
Pesto mit Rucola und Chili
5min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Senf, indisch
15min
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1u. 20min
Rucolapesto
10min
Ofen-Tomaten im Honigsud
45min
Petersilienpesto
10min
Frischkäse à la Thermomix®
10min