![Brennnesselfladen mit Schafkäse Brennnesselfladen mit Schafkäse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B689C5B4-9DD1-45DE-96D3-FFFAE279E71C/Derivates/BDAF8A2D-F4C4-47D2-92A7-C5575869B344.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Dinkelkörner
- 110 g Wasser
- 250 g Weißwein, trocken
- 1 TL Honig
- 30 g frische Germ, zerbröselt
- 300 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Brennnesselblätter, in Streifen, etwas mehr zum Dekorieren
- 100 g Feta, in grobe Stücke zerbröselt
- 1 TL Schwarzkümmelsamen, ganz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 7090 kJ / 1694 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 205 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 26 g
Alternatieve recepten
Apfel-Zwiebel-Brot
2h 20min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 min
Bärlauch-Röggelchen
48 Std.
Pastinaken-Salbei-Sticks
40 min
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1h 15min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 Std. 30 Min
Erdäpfelfladen mit Rosmarin
1h 35min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Topinambur-Dinkel-Brot
4h 30min
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1 godz.
Sauerkraut-Stangenbrot
2 Std.
Dinkel-Bärlauchweckerl
1h 50 min