![Velouté frais d'amande "ajo blanco" Velouté frais d'amande "ajo blanco"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C4911D9-3432-4242-9177-F40266D28FED/Derivates/B6A948FC-EE16-4ECD-9C48-D19B840BC270.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'amandes émondées
-
70
g de pain dur, coupé en morceaux
of 70 g de biscottes, en morceaux - 1 - 2 gousses d'ail, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 750 g d'eau
- 5 g de vinaigre de xérès
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
-
200
g de raisin frais, pour la finition
of 200 g de pommes, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2282 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eric GUERIN - Houmous, gambas vapeur de cumin
25h 10 min
Chutney de carotte, abricot sec et cardamome
1h 20min
Pesto d'algues nori
20min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Soupe glacée aux amandes
1h 15min
Pesto coriandre-cerfeuil
15min
Gaspacho indien
2h
Velouté de cresson à l'orange
35min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Gaspacho asiatique
15min
Vittello tonnato
4h 20min
Gaspacho concombre-feta
10min