Cous cous spinaci e uvetta

Cous cous spinaci e uvetta

4.5 40 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale grosso
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati scongelati
  • 250 g di cous cous
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio mondato
  • 40 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e ben strizzata
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà o in quarti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 680.6 mg
Eiwitten 9.8 g
Calorieën 1460.2 kJ / 349 kcal
Vetten 8.9 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 60.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...