Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- 200 g di spinaci in foglia surgelati scongelati
- 250 g di cous cous
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 40 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e ben strizzata
- 400 g di pomodori ciliegino a metà o in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1460.2 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 680.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Cous cous veloce con verdure crude
20min
Bulgur alle verdure e menta
35min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35min
Quinoa alla caprese
30min
Farro alle carote con frittata
50min
Tabulè di quinoa
40min
Cous cous dell'orto
30min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4h 20 min