Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 5 huevos
- 130 g de azúcar
- 130 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de relleno
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 claras de huevo
- 150 g de azúcar
- 380 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
Crema de caramelo
- 100 g de azúcar moreno
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 75 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de caramelo líquido
Montaje
- 100 g de granillo de almendra tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1094 kJ / 979 kcal
- Eiwitten
- 12.49 g
- Koolhydraten
- 75.49 g
- Vetten
- 69.71 g
- Vezels
- 6.01 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Bomba de chocolate
4h
Milhojas de dulce de leche
3u.
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Piononos de chocolate y fresa
30 Min
Charlota de chocolate con fresas y frutos rojos
4h 45 min
Tarta de chocolate con toffee salado
2u. 40min
Tarta de chocolate con dos texturas
1hod. 40min
Tarta San Marcos
4h