Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 5 huevos
- 130 g de azúcar
- 130 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de relleno
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 claras de huevo
- 150 g de azúcar
- 380 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
Crema de caramelo
- 100 g de azúcar moreno
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 75 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de caramelo líquido
Montaje
- 100 g de granillo de almendra tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1094 kJ / 979 kcal
- Eiwitten
- 12.49 g
- Koolhydraten
- 75.49 g
- Vetten
- 69.71 g
- Vezels
- 6.01 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant (pasta de azúcar)
5min
Brownie marmolado
40 min
Fraisier
6 godz. 20 min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Tarta de primavera
10 godz.
Bomba de chocolate
4 Std.
Chocolate fudge cake
5h 45 min
Cheesecake con salsa de caramelo
4h 20min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Boston cream pie
3h