Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de vino dulce
- 280 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Fritura y montaje
- 500 g de aceite para freír
- 700 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar glas (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 3.09 g
- Koolhydraten
- 18.05 g
- Vetten
- 30.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bomba de chocolate
4h
Crema pastelera
10 min
Carolinas
50 Min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Buñuelos de viento
1h
Masa de hojaldre clásica
7h
Canutillos de crema
3h
Tarta San Marcos
4h
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Bambas de nata
1h 50min
Nata montada
10 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h