Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de vino dulce
- 280 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Fritura y montaje
- 500 g de aceite para freír
- 700 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar glas (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 3.09 g
- Koolhydraten
- 18.05 g
- Vetten
- 30.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de nata y vainilla
5 godz. 50 min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 Std. 30 Min
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Crema pastelera
10 Min
Canutillos de crema
3 Std.
Brazo de gitano
3 Std.
Flan de París con merengue
10 Std.
Tarta San Marcos
4 godz.
Bambas de nata
1h 50min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 godz. 40 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h