Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de leche entera
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa
- 340 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Napolitanas
- 250 g de mantequilla fría (en un bloque)
-
600
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en barritas
of 600 g de chocolate con leche en barritas - 1 huevo batido
- 40 g de almendras laminadas
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- 2 cucharadas de jalea de manzana para dar brillo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1478 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Bizcocho cebra
1h 10min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Barritas de chocolate y caramelo
4 Std. 30 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Xuxos de crema
1h 30min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5 Std. 30 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min