Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de leche entera
- 20 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Napolitanas
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 2 huevos (1 batido para pintar)
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 350 g de mantequilla (100 g en trozos a temperatura ambiente y 250 g fría en un bloque)
- 500 g de crema pastelera
- 30 - 40 g de almendras laminadas
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 30 unidades
- Calorieën
- 35490 kJ / 8490 kcal
- Eiwitten
- 125.1 g
- Koolhydraten
- 800.7 g
- Vetten
- 532.2 g
- Vezels
- 67.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Cañas de nata
30min
Xuxos de crema
1h 30min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Napolitanas de chocolate
6 Std. 30 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4j 30 mnt
Carbayones
1h 25min
Lazos de brioche y hojaldre
4 godz. 20 min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2h 45min
Bambas de nata
1h 50 min