Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 10 g de azúcar vainillado
- 70 - 100 g de azúcar
- ¼ g de nuez moscada molida
Masa
- 100 g de leche entera
- 20 g de levadura prensada fresca
- 350 g de harina de fuerza
- 2 huevos
- 30 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
Fritura
- 300 - 500 g de aceite para freír
- 100 g de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Cremadillos
3u. 50min
Bambas Boston cream
2h
Cañas de nata
30min
Napolitanas de crema
4h 45min
Tarta San Marcos
4h
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Bambas de nata
1h 50 min
Ensaimadas individuales
9 Std.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30 min
Brazo de gitano
3h