Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 牛肉, 切小片(約1公分)
- 1 大匙 白芝麻油 (冷壓)
-
5
大匙 柴魚醬油
of 5 大匙 日式醬油 - 2 粒 蒜頭
- 10 克 海帶芽
- 1500 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 日本大蔥, 斜切片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 11.355 g
- Koolhydraten
- 2.753 g
- Vetten
- 5.509 g
- Vezels
- 0.634 g