Apparaten en accessoires
韓國牛肉海帶湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
牛肉 切小片(約1公分)200 克
-
白芝麻油 (冷壓)1 大匙
-
5 大匙 日式醬油柴魚醬油5 大匙
-
蒜頭2 粒
-
海帶芽10 克
-
水1500 克
-
鹽½ 茶匙
-
大蔥 斜切片50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
11.355 g
Calorieën
448 kJ /
107 kcal
Vetten
5.509 g
Vezels
0.634 g
Koolhydraten
2.753 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
韓式家常料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan