韓國牛肉海帶湯

韓國牛肉海帶湯

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛肉 切小片(約1公分)
    200 克
  • 白芝麻油 (冷壓)
    1 大匙
  • 柴魚醬油
    5 大匙
    5 大匙 日式醬油
  • 蒜頭
    2 粒
  • 海帶芽
    10 克
  • 1500 克
  • ½ 茶匙
  • 大蔥 斜切片
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 11.355 g
Calorieën 448 kJ / 107 kcal
Vetten 5.509 g
Vezels 0.634 g
Koolhydraten 2.753 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...