Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g carne de vitela s/ nervos, cortada em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 limão (raspa e sumo)
- 300 g cuscuz
- 300 g água
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g natas
- 150 g leite de coco
- 350 g grão-de-bico cozido e escorrido
- 10 g coentros, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2420.8 kJ / 578.6 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 660.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolo de carne de frango à italiana
2 Std.
Bulgur com frango e espargos
35min
Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas - TM6
10 λεπτ.
Massa verde vegan
35min
Salada de bulgur, feijão e atum
45min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 λεπτ.
Guisado de frango, bulgur e legumes
35min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1ωρ. 10 λεπτ.
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35min
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40 Min
Menu: Creme de couve-flor, curgete e ervilhas e truta em presunto
Geen beoordelingen