Bärlauch-Gnocchi

Bärlauch-Gnocchi

4.1 207 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 15min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Hartkäse (z.B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    60 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Erdäpfel, mehlig geschält und geviertelt
    500 g
  • Bärlauchblätter, frisch grob gehackt
    40 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Ei
    1
  • Weizenmehl, griffig etwas mehr für die Arbeitsfläche
    150 g
  • Hartweizengrieß, fein
    40 g
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 2249 kJ / 537 kcal
Vetten 27 g
Vezels 3.6 g
Koolhydraten 56 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...