Apparaten en accessoires
Braised Dongpo Pork
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
-
water1800 g
-
pork belly, with skin 5 centimeters thick600 gram
-
fresh ginger15 g
-
spring onion30 g
-
fresh red chillies1
-
soy sauce180 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)180 g
-
rock sugar80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
1407.8 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
1962.1 kJ /
469 kcal
Vetten
39.9 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
10.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Rice Wine Fish Fillet
Geen beoordelingen
Soy Braised Whole Chicken
Geen beoordelingen
KL Hokkien Noodles
35min
Chicken Macaroni Soup
30min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Cooking White Rice
25min
Hand Ripped Cabbage
20min
Homemade Soy Milk
30min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Geen beoordelingen
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Cereal Prawns
30min