Apparaten en accessoires
Braised Dongpo Pork
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
-
water1800 g
-
pork belly, with skin 5 centimeters thick600 gram
-
fresh ginger15 g
-
spring onion30 g
-
fresh red chillies1
-
soy sauce180 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)180 g
-
rock sugar80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
1407.8 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
1962.1 kJ /
469 kcal
Vetten
39.9 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
10.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pad Thai
1u.
Hand Ripped Cabbage
20min
Stir Fried Pork with Chillies
25min
TM7 Demo (AU)
1u. 30min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
Geen beoordelingen
Vegetarian Pizza (TM6)
Geen beoordelingen
Berry Liqueur
25min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14u. 15min
Braised Beef Stew with Radish
2u. 25min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min