Apparaten en accessoires
Braised Dongpo Pork
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
-
water1800 g
-
pork belly, with skin 5 centimeters thick600 gram
-
fresh ginger15 g
-
spring onion30 g
-
fresh red chillies1
-
soy sauce180 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)180 g
-
rock sugar80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
1407.8 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
1962.1 kJ /
469 kcal
Vetten
39.9 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
10.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Kam Heong Chicken
1u. 20min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Prawn Chive Dumplings
1u. 30min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Black sesame cream soup
15min
Egg Cream
1u. 10min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Embotido
Geen beoordelingen
Pinakbet
15min
Chicken adobo
30min
Mantao
1u.