Braised Dongpo Pork

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
8 portions

Ingrediënten

  • water
    1800 g
  • pork belly, with skin 5 centimeters thick
    600 gram
  • fresh ginger
    15 g
  • spring onion
    30 g
  • fresh red chillies
    1
  • soy sauce
    180 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    180 g
  • rock sugar
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 1407.8 mg
Eiwitten 9.3 g
Calorieën 1962.1 kJ / 469 kcal
Vetten 39.9 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 14.5 g
Koolhydraten 10.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...