Ragoût de joues de boeuf aux palourdes et seiches

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 portions

Ingrediënten

  • 60 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons jaunes coupés en quartiers
    200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers
  • 1000 g de joues de boeuf coupés en morceaux (4-5 cm)
  • 300 g de vin rouge
  • 2 cubes de bouillon (pour 0,5l)
  • 2 pincées de poivre noir, moulu
  • 2 - 3 c. à café de thym déshydraté
  • 450 g de seiches coupées en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g de palourdes nettoyées
  • feuilles de coriandre fraîche hachées (pour saupoudrer)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 portions

Natrium 5560.2 mg
Eiwitten 364.7 g
Calorieën 12492.2 kJ / 2985.7 kcal
Vetten 119.2 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 27.9 g
Koolhydraten 50.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...