
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de filet de porc en tranches (1 cm)
- 100 g de champignons de Paris, frais en lamelles
-
75
g de vermouth blanc sec
of 75 g de vin de Madère - 100 g de lait
- 60 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 1 c. à café de moutarde forte
-
1
cube de bouillon de poulet (pour 0,5l)
of 1 c. à café bombée de pâte de bouillon de poulet, faite maison - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu selon vos goûts
-
2
c. à soupe de crème fraîche, min 30% M.G.
of 2 c. à soupe de crème - 1 c. à soupe bombée de fécule
- 2 - 3 brins de persil frais pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 230 kcal / 961 kJ
- Eiwitten
- 28 g
- Vetten
- 7 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vezels
- 0.8 g