Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g d'oignons de printemps, en morceaux
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de maïzena
- 50 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de boeuf liquide
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 700 - 800 g de filet de porc (1-2 pièces), en tranches (2-3 cm)
- 2 pincées de sel fin, selon votre goût
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu, selon votre goût
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
Alternatieve recepten
Filet de porc à la sauce moutarde
35min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40min
Mousse au jambon
10 Min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1 Std.
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Ballotins de filet de porc
1 Std.
Boeuf Stroganoff
45min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Sauce BBQ
20 Min
Steak tartare
30min
Pain de viande accompagné de champignons
1 Std. 30 Min