Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 19u. 15min
6 porties

Ingrediënten

  • gedroogde kikkererwten
    300 g
  • warm water
    1500 g
  • olijfolie
    20 g
  • knoflookteentje
    1
  • ui in partjes
    100 g
  • rode paprika, geroosterd, ingemaakt
    100 g
  • paprika, gerookt, gemalen
    2 tl
  • bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis
    1
  • verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)
    1
  • water
    600 g
  • mosselen, vers, schoongemaakt
    500 g
  • vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 porties

Natrium 4738 mg
Eiwitten 326.7 g
Calorieën 12331.2 kJ / 2947.2 kcal
Vetten 63.5 g
Vezels 42 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraten 256.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...