Apparaten en accessoires
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Voorbereiding. 25min
Totaal 19u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Natrium
4738 mg
Eiwitten
326.7 g
Calorieën
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Vetten
63.5 g
Vezels
42 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
256.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Gazellehoorns
1u.
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min