Apparaten en accessoires
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Voorbereiding. 25min
Totaal 19u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Natrium
4738 mg
Eiwitten
326.7 g
Calorieën
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Vetten
63.5 g
Vezels
42 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
256.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Fijngehakt rauw vlees
35min
Sojabolognese
40min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen