Gegrilde octopus met aardappelen
TM6

Gegrilde octopus met aardappelen

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g uien, in stukken
  • 50 g knolselder, in stukken
  • 50 g wortelen, in stukken
  • 1 teentje knoflook
  • 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
  • 1 verse rode chili, zaadjes verwijderd, in stukken
  • 2 takjes verse tijm, enkel de bladeren
  • 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
  • 30 g olijfolie
  • 1 verse octopus (± 700-800 g)
  • 850 g water
  • 1 tl zout
  • 1 tl gemalen zwarte peper
  • 300 g vastkokende aardappelen, in vieren gesneden
  • 1 el olijfolie
  • zeezoutvlokken, om te bestrooien
  • pikante paprikapoeder, om te bestrooien
  • 2 lente-uien, in plakjes
  • 1 citroen, in partjes
  • stokbrood, om op te dienen

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1950 kJ / 466.1 kcal
Eiwitten
53.3 g
Koolhydraten
28.6 g
Vetten
14.6 g
Verzadigd vet
2.2 g
Vezels
3.6 g
Natrium
1401.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 77 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen