
Apparaten en accessoires
Gegrilde octopus met aardappelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
466.1 kcal /
1950 kJ
Eiwitten
53.3 g
Vetten
14.6 g
Koolhydraten
28.6 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
2.2 g
Natrium
1401.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Kip tikka masala
1u. 10min