Apparaten en accessoires
Gegrilde octopus met aardappelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1401.1 mg
Eiwitten
53.3 g
Calorieën
1950 kJ /
466.1 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
28.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Shakshuka
50min