Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g uien, in stukken
- 50 g knolselder, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 1 verse rode chili, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g olijfolie
- 1 verse octopus (± 700-800 g)
- 850 g water
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 300 g vastkokende aardappelen, in vieren gesneden
- 1 el olijfolie
- zeezoutvlokken, om te bestrooien
- pikante paprikapoeder, om te bestrooien
- 2 lente-uien, in plakjes
- 1 citroen, in partjes
- stokbrood, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1950 kJ / 466.1 kcal
- Eiwitten
- 53.3 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1401.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Pulled barbecue jackfruit
25 dk
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Geen beoordelingen
Klassieke sabayon
15 Min
Hornazo
Geen beoordelingen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min