Gegrilde octopus met aardappelen

Gegrilde octopus met aardappelen

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 45min
4 porties

Ingrediënten

  • uien in stukken
    50 g
  • knolselder in stukken
    50 g
  • wortelen in stukken
    50 g
  • teentje knoflook
    1
  • verse gember geschild (± 2 cm)
    1 stuk
  • verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken
    1
  • olijfolie
    30 g
  • verse tijm enkel de bladeren
    2 takjes
  • verse rozemarijn enkel de bladeren
    2 takjes
  • water
    850 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    1 tl
  • verse octopus (± 700-800 g)
    1
  • vastkokende aardappelen in vieren gesneden
    300 g
  • olijfolie
    1 el
  • zeezoutvlokken om te bestrooien
  • lente-uien in plakjes
    2
  • citroen in partjes
    1
  • pikante paprikapoeder om te bestrooien
  • stokbrood om op te dienen

Voeding per 1 portie

Calorieën 466.1 kcal / 1950 kJ
Eiwitten 53.3 g
Vetten 14.6 g
Koolhydraten 28.6 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 2.2 g
Natrium 1401.1 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...