Apparaten en accessoires
Gegrilde octopus met aardappelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1401.1 mg
Eiwitten
53.3 g
Calorieën
1950 kJ /
466.1 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
28.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min